Galaxy C10 ar putea fi livrat cu două camere foto pe spate (Telefoane mobile)

17Jul - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Până în prezent, Samsung a preferat să lanseze smartphone-uri cu o cameră foto tradiţională, cu un singur senzor, însă începând cu toamna acestui an, se pare că va oferi şi modele cu sistem „dual camera”, asemeni concurenţei. În timp ce majoritatea producătorilor păstrează această componentă pentru dispozitivele high-end, Samsung ar putea lansa în curând şi un model mid-range cu două camere foto pe spate sub forma lui Galaxy C10, care pare să împrumute mai multe elemente de la seriile Galaxy S şi Note.

Noul Galaxy C10 nu a fost anunţat în mod oficial, însă există deja imagini cu un prototip aproape final, care pare să beneficieze de un sistem dual camera. Zvonurile din ultimele câteva săptămâni sugerau că noul Galaxy Note 8, aşteptat la sfârşitul lunii august va fi primul dispozitiv cu două camere foto pe spate de la Samsung, însă dacă C10 va ajunge pe piaţă în forma prezentată în aceste imagini, este posibil ca al doilea model să ajungă pe piaţă la scurt timp după debutul modelului de top.

La capitolul deisgn, Galaxy C10 beneficiază de un spate realizat complet din metal, cu linii punctate pentru antene, similare cu modelele din gama Galaxy C din trecut. Camerele foto sunt dispuse vertical, un format care ar putea fi abordat şi de către Apple pentru noul iPhone 8, în timp ce pe laterale este prezent un buton în plus faţă de alte modele Galaxy C, care pare a fi butonul Bixby.

La capitolul configuraţie hardware, informaţiile disponibile despre Galaxy C10 sugerează că vorbim despre încă un model mid-range premium din gama superioară, cu chipset Snapdragon 660, 6 GB memorie RAM, un display Full HD de 6” şi un acumulator de 4.000 mAh. Telefonul ar putea ajunge pe piaţă în două configuraţii, cu 64 şi 128 GB.

 

(…)

Cuvinte cheie: samsung, galaxy c10, smartphone, android,

Subiecte asemănătoare:
» Telefoanele Galaxy S8 şi S8+ pot folosi utilitarul TWRP pentru backup şi instalarea de ROM-uri Android neoficiale
» Galaxy Note 8 ar putea arăta ca un S8 mai puţin rotunjit la colţuri
» Samsung a creat o aplicaţie care-ţi permite să faci live stream cu jocurile preferate pe Facebook, Twitch sau YouTube
» HTC a inclus din greşeală reclame în tastatura de pe HTC U11
» Galaxy Note Fan Edition este construit cu acelaşi hardware din Note7, dar cu un acumulator mai mic

Articol original – Galaxy C10 ar putea fi livrat cu două camere foto pe spate, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse