Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

GALERIE FOTO. Accident în Noaptea de Înviere, la Vişina. Un bărbat a murit şi alte zece persoane au fost rănite

113

Purtătorul de cuvând al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu, a declarat că accidentul ruiter s-a petrecut în jurul orei 4.30, în Noaptea de Înviere, iniţial fiind anunţate trei victime încarcerate. Ulterior, la locul accidentului s-au întors mai multe persoane, pasageri în cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier, numărul total al victimelor ajungând la 11.

„Iniţial, accidentul rutier a fost anunţat la ora 4.30, cu trei victime încarcerate, în localitatea Vişina. Ulterior, în decurs de circa 30 de minute, pasagerii care fugiseră de la locul accidentului au revenit, totalizând un număr de 11 victime”,
a declarat plutonierul major Dan Nedeloiu.

Din păcate, medicii de pe ambulanţă n-au mai putut face nimic pentru una dintre victimele implicate în accident, un bărbat, acesta fiind declarat decedat în drum spre spital.

„Din cele 11 victime cărora li s-a acordat prim ajutor , una a fost declarată decedată în ambulanţă. Celelalte au fost transportate la Spitalul Caracal cu diverse traumatisme”, a mai afirmat Dan Nedeloiu.

La locul accidentului au ajuns şi poliţiştii olteni, care au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, ei urmând să stabilească împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Gazeta Nouă