Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Google ar putea anunţa seria de telefoane Pixel 2 împreună cu un nou ecosistem de accesorii „Made for Google” (Telefoane mobile)

138

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Urmând exemplul dat de Apple cu programul MFi (made for iPhone), Google ar putea anunţa propriul set de reguli pentru crearea de accesorii standardizate, compatibile cu seria de telefoane Pixel.

Nu este clar dacă iniţiativa va duce la scumpirea accesoriilor, însă planul este ca dispozitivele marcate cu logo-ul Made For Google să ofere garanţia calităţii şi compatibilităţii depline cu dispozitivele cărora le sunt adresate.

Prin această măsură, Google ar putea evita situaţii în care folosirea unor accesorii neconforme duce la deteriorarea dispozitivelor sau rănirea utilizatorilor. Luăm exemplul cablurilor USB-C puţin costisitoare comercializate de magazinele asiatice, care pot cauza topirea conectorului USB în timp ce telefonul se află la încărcat.

Mai mule detalii am putea afla peste doar câteva ore, evenimentul organizat de Google pentru dezvăluirea seriei de telefoane Pixel 2 fiind aşteptat pentru data de 4 octombrie.

(…)

Cuvinte cheie: Google

Subiecte asemănătoare:
» Platforma Android în octombrie: Oreo apare în clasament, Marshmallow este cel mai popular
» Backup-ul pozelor cu Google Photos va fi mai rapid chiar şi prin conexiuni lente la internet
» Interfaţa HTC Sense Home va semăna mai mult cu alternativa Pixel Launcher
» Exploit Wi-Fi care permite deturnarea telefoanelor iPhone 7, deconspirat de Google imediat după lansarea iOS11
» Google va concura, în UE, cu alte companii pentru o poziţie bună în propriul său motor de căutare pentru a evita noi sancţiuni

Articol original – Google ar putea anunţa seria de telefoane Pixel 2 împreună cu un nou ecosistem de accesorii „Made for Google”, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Get real time updates directly on you device, subscribe now.