Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

„Google cumpără Apple cu 9 miliarde de dolari”. Ştirea care a oprit câteva inimi în loc (Business)

117

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

O ştire publicată de un serviciu respectabil, Dow Jones Newswires, a creat confuzie pe 10 octombrie. Articolul anunţa că Google cumpără rivala Apple pentru 9 miliarde de dolari şi că înţelegerea a fost făcută înainte de moartea lui Steve Jobs. Mai mult, se preciza faptul că personalul Google se va muta în noul sediu „fantezist” al Apple din Cupertino. 
 
Ştirea a fost publicată dintr-o eroare, potrivit directorului de comunicare al Dow Jones. Acesta a adăugat că serviciul nu a fost compromis în urma unui atac informatic, aşa cum s-a crezut. 
 
Compania vrea acum să afle exact cum articolul respectiv a intrat în flux. Se pare că articolul a fost creat pentru un test.
 
Compania Dow Jones, care este şi publisher pentru Wall Street Journal, oferă fluxuri specializate de informaţii pentru oamenii de afaceri prin agenţia Dow Jones Newswires. 

Revenind la ştirea propriuzisă, aceasta ar fi fost cea mai bună achiziţie din istorie. Apple este cea mai valoroasă companie tehnologică din lume şi dispune de peste 260 de miliarde de dolari rezerve cash. Să cumperi aşa ceva cu 9 miliarde de dolari ar fi extraordinar, dar imposibil în acest univers. 

 
 

(…)

Cuvinte cheie: google, apple, stire, dow jones

Subiecte asemănătoare:
» Aplicaţia Google primeşte secţiune „Saved”, asemănătoare listei de bookmark-uri din Google Chrome
» Utilizatorii Chrome, păcăliţi cu o falsă extensie Adblock Plus care inserează şi mai multe reclame în pagini
» Rusia a încercat să influenţeze alegerile americane folosind reclame pe Youtube şi Gmail
» Chrome OS 61 aduce un nou ecran de login şi interfaţă pentru portabilele Chromebook
» (P) Cât de util este un hard disk drive în ziua de azi?

Articol original – „Google cumpără Apple cu 9 miliarde de dolari”. Ştirea care a oprit câteva inimi în loc, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Get real time updates directly on you device, subscribe now.