Google Pixel 2 XL ar putea beneficia de ecran fără margini şi senzor „Edge Sense” (Telefoane mobile)

13Jul - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Lansarea Google Pixel 2 este o certitudine, chiar şi fără informaţiile dezvăluite în leak-urile din ultimele câteva luni. Am tot auzit zvonuri despre aspectul fizic al dispozitivului, însă acum avem şi o reprezentare grafică, sub forma unui model 3D. Telefonul pare să împrumute multe dintre elementele de design ale primei generaţii Google Pixel, alături de un display nou, adaptat cerinţelor pieţei şi unor funcţii pe care le-am întâlnit pe dispozitivele recent lansate pe piaţă.

Încă nu este clar cine va produce noul Google Pixel 2 XL, modelul prezentat în imaginea publicată de Android Police, însă cel mai probabil este vorba despre LG. Noul telefon beneficiază de un display similar cu cel de pe LG G6, cu margini subţiri şi colţuri rotunjite, în timp ce marginile sunt puţin mai curbate, apropiate de cele pe care le-am găsit pe Galaxy S8 de la Samsung. În ciuda aspectului „borderless”, Google Pixel 2 XL ar putea folosi însă un panou OLED 16:9 cu rezoluţie QHD, nu QHD+ ca în cazul G6 şi S8.

Spatele lui Pixel 2 XL include din nou un panou de sticlă în partea de sus, care găzduieşte camera foto şi blitz-ul LED. Sub acesta este amplasat senzorul de amprentă de formă rotundă. Noul dispozitiv va fi cel mai probabil comparabil în termeni de performanţă cu Galaxy S8 sau HTC U11, fiind zvonită utilizarea unui chipset Snapdragon 835, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Camera foto ar putea beneficia de un senzor de 12 megapixeli cu stabilizare electronică şi „pixeli mari” de 1,55 nm. Spre diferenţă de iPhone 7, G6 şi S8, Google Pixel 2 XL va beneficia de rezistenţă la apă şi praf redusă, la standardul IP53. Comparaţia cu HTC U11 vine de la integrarea tehnologiei de control prin strângere, pe care noile detalii despre telefon o menţionează.

Momentan, aceste informaţii sunt doar zvonuri şi speculaţii, informaţiile oficiale urmând a fi prezentate cel mai probabil la începutul toamnei, când este aşteptată şi lansarea noului Android O.

(…)

Cuvinte cheie: Google Pixel 2 XL, smartphone, android, LG, HTC,

Subiecte asemănătoare:
» Ce se întâmplă când strănuţi în timpul unui selfie panoramic
» HTC U11: colosul taiwanez din sticlă [REVIEW]
» Moto Z2 (Force) a fost listat pe AnTuTu. Include hardware high-end
» iPhone 8 ar putea fi lansat cu funcţia de încărcare wireless inactivă
» BlackBerry susţine că a rezolvat problema cu display-ul de pe KEYone

Articol original – Google Pixel 2 XL ar putea beneficia de ecran fără margini şi senzor „Edge Sense”, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse