Google va afla în curând dacă datorează statului francez peste un miliard de euro, bani din taxe (Business)

12Jul - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Google află săptămâna aceasta, cel mai devreme miercuri, dacă trebuie să plătească statului francez taxe în valoare de 1,12 miliarde de euro, la doar câteva zile după ce Comisia Europeană a amendat compania cu o sumă record, de 2,4 miliarde de euro, scrie Bloomberg.

 

Judecătorii din Paris trebuie să decidă dacă Google a evitat în mod ilegal să plătească taxele franceze prin transferarea vânzărilor din ţară în Irlanda. Autorităţile trebuie să stabilească dacă sediile europene ale Google din Irlanda ar trebui taxate ca şi cum compania ar avea un sediu permanent în Franţa.

Un consilier de la curtea administrativă din Paris a transmis o opinie independentă, potrivit căreia Google nu ar trebui să plătească taxe, din cauza hibelor legislative.

 

 

 

(…)

Cuvinte cheie: google, franta, taxe

Subiecte asemănătoare:
» Android 7.1, echipat cu un „buton de panică” prin care poţi opri atacurile cu malware
» Clasamentul Android în luna iulie 2017: Android 7.0 depăşeşte 10% cotă de piaţă
» UE a amendat Google cu 2,42 miliarde de euro. Topul celor mai mari 5 amenzi primite vreodată de companiile de IT şi ce au făcut pentru a evita noi penalităţi
» UPDATE: Google a primit o amendă record, de 2,42 miliarde de euro, de la UE
» Noi detalii despre Pixel 2 şi Pixel 2 XL: Snapdragon 835, 4GB memorie RAM şi posibil margini subţiri

Articol original – Google va afla în curând dacă datorează statului francez peste un miliard de euro, bani din taxe, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse