Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Gorjeni cu dosare penale după ce au furat energie electrică

159

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Distribuție Oltenia a organizat un număr de 4.564 acțiuni pentru prevenirea și combaterea fenomenului de racordare ilegală la rețeaua de distribuție a energiei electrice de către consumatorii casnici și agenții economici în intervalul iulie – septembrie. Și în Gorj au fost depistate persoane care furau energie.

Fenomenul prezintă un risc ridicat de incendii, daune materiale și pierderi de vieți omenești și are impact direct asupra calității alimentării cu energie electrica a consumatorilor. Sustragerea de energie constituie infracțiune de furt și se pedepsește conform legilor în vigoare. Distribuție Oltenia va realiza controale periodice pe teren, pentru a îi depista pe cei care comit infracțiuni. În cele 7 județe în care operează Distribuție Oltenia au fost verificate 4 564 locuri de consum și au fost identificate 721 cazuri în care au existat suspiciuni de consum ilicit de energie electrică, împărțite după cum urmează: Argeș – 111 cazuri, Dolj – 301 cazuri, Gorj – 17 cazuri, Mehedinți – 43 cazuri, Olt – 111 cazuri, Teleorman – 107 cazuri și Vâlcea – 31 cazuri.

Post-ul Gorjeni cu dosare penale după ce au furat energie electrică apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

Get real time updates directly on you device, subscribe now.