Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Gospodărie din Băișești cuprinsă de un incendiu violent după ce a fost lovită de trăsnet

106

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

O gospodărie din satul Băișești, comuna Cornu Luncii, a luat foc luni seară după ce a fost lovită de un trăsnet.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, pentru stingerea incendiului au intervenit la fața locului cu patru autospeciale militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu angajaţii Serviciilor Voluntar şi Privat pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU şi SPSU) Cornu Luncii.

”La sosirea echipajelor, ardeau violent două anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la două construcţii aflate în vecinătate.

Nu s-au înregistrat victime”, a arătat Găleată.

În incendiu au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de 40 mp, şura pe 80 mp, furaje, lemn de foc, cherestea, bunuri casnice şi altele. S-au degradat pereţii adăpostului de animale.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un trăsnet direct, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, arătând că incendiul a fost lichidat după o intervenție de aproape patru ore, iar pompierii au salvat casa proprietarului şi cele două anexe gospodăreşti. (Irina Lițu)

The post Gospodărie din Băișești cuprinsă de un incendiu violent după ce a fost lovită de trăsnet appeared first on NewsBucovina.

NewsBucovina

Get real time updates directly on you device, subscribe now.