Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Grav accident la CODOR | Inconstienta unui sofer a bagat in spital un copil de 13 ani – VIDEO

70

Inconstienta unui sofer in varsta de 29 de ani a ranit grav aseara un baiat de 13 ani din Codor. Acestia se intorceau de la cules de coacaze cu un autoturism de teren, iar la volan se afla tanarul de 29 de ani. Minorul de 13 ani era transportat neregulamentar, undeva pe caroseria autoturismului, iar cand soferul a efectuat un viraj, acesta s-a dezechilibrat si a cazut pe asfalt. S-a lovit puternic la cap, fiind transportat cu ambulanta la Spitalul Municipal Dej, iar mai apoi la Cluj-Napoca.

Mai grav este faptul ca soferul, P.L. de 29 de ani domiciliat in Dej, avea permisul de conducere suspendat si a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie. Dupa ce au efectuat cercetari, oamenii legii l-au retinut pe acesta pentru 24 de ore, urmand a-l prezenta astazi in fata Instantei cu propunere de arestare preventiva. Acesta este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducere fara permis.

Stire in actualizare

Dejeanul.ro Suntem deja acolo !