Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

GRAV ACCIDENT PE DN 1C – O maşină s-a răsturnat în afara carosabilului (VIDEO)

66

GRAV ACCIDENT PE DN 1C Un grav accident de circulație a avut loc duminică, 17 aprilie, pe drumul național 1C, pe raza localității clujene Juc-Herghelie, două autovehicule fiind implicate în coliziune, scrie Someşeanul.

Potrivit primelor informații, două autovehicule s-au ciocnit violent, după ce unul dintre ele ar fi pătruns pe contrasens, din motive încă necunoscute.

În urma impactului puternic, unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe carosabil. Mai multe echipaje de intervenție, pompieri şi ambulanțe intervin la fața locului pentru a acorda asistență persoanelor implicate.

Din cauza accidentului, circulația rutieră pe DN 1C, în zona Jucu, se desfăşoară cu dificultate până la finalizarea intervenției salvatorilor şi polițiştilor la fața locului.

Din primele informații, accidentul ar fi fost provocat de şoferul unei autoutilitare. Acesta nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, la ieşirea în drumul principal, în urma impactului autoturismul fiind proiectat în şanțul de pe marginea drumului, unde s-a răsturnat cu roțile în sus.

O persoană a fost grav rănită în urma accidentului, victima fiind preluată de ambulanță şi transportată la spital.

sursa INFO, FOTO şi VIDEO

The post GRAV ACCIDENT PE DN 1C – O maşină s-a răsturnat în afara carosabilului (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro