GRAV INCIDENT ÎN GERMANIA – Un mort şi 12 răniţi, după ce vehicule au intrat în mulţime în două incidente fără legătură cu terorismul

5Aug - by omgnews - 0 - In Stiri

GRAV INCIDENT ÎN GERMANIA O persoană a murit, iar alte 12 au fost rănite, în două incidente fără legătură între ele, în care vehicule au intrat în mulţime, anunţă poliţia germană, relatează The Associated Press.

O fată în vârstă de 15 ani a fost ucisă vineri seara târziu, după ce un şofer a pierdut controlul asupra vehiculului, a trecut peste un dig şi a intrat într-un grup de tineri, în apropiere de localitatea Garching an der Alz, a anunţat poliţia bavareză, scrie News.

Un băiat în vârstă de 16 ani a fost condus la spital cu un elicopter ambulanţă, iar şoferul în vârstă de 27 de ani şi cei patru pasageri din maşina sa au fost răniţi uşor.

Poliţia a anunţat sâmbătă că anchetează cauzele accidentului.

Pe de altă parte, şase persoane au fost rănite vineri seara târziu de către un şofer care a încercat să evite altă maşină şi a intrat într-un grup de pietoni, a anunţat Poliţia de la Berlin.

Forţele de ordine au precizat că persoana de la volan consumase alcool şi nu avea permis de conducere auto.

Info

Citeşte şi INCIDENT ÎN AFGANISTAN – Militar român, rănit într-un schimb de focuri cu insurgenţii

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR LA SATU MARE – Două persoane rănite şi două maşini făcute praf

 

The post GRAV INCIDENT ÎN GERMANIA – Un mort şi 12 răniţi, după ce vehicule au intrat în mulţime în două incidente fără legătură cu terorismul appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro