Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Handbalistele CS Dacia Mioveni 2012 au întâlnit astăzi echipa Lotului Național U17

29

Handbalistele CS Dacia Mioveni 2012 au întâlnit astăzi echipa Lotului Național U17

Astăzi, handbalistele CS Dacia Mioveni 2012 au încheiat cantonamentul de la Căciulata și au avut un meci de verificare, în compania echipei lotului național junioare I. Este vorba de lotul național lărgit, cu 26 de jucătoare.

Meciul s-a disputat în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea.

În prima repriză, încheiată cu scorul de 14-13 pentru junioarele tricolore, antrenoarea Carmen Amariei a folosit, în principal, jucătoarele de bază ale lotului, iar după pauză a rotit toate jucătoarele.

Scorul final a fost 28-33, pentru CS Dacia Mioveni și argeșencele se întorc la Mioveni, cu confirmarea unui cantonament reușit.

O parte din adversarele meciului de astăzi joacă la Național Rm Vâlcea și se vor întâlni cu handbalistele din Mioveni în primul meci oficial al anului, din campionatul regulat al diviziei A, etapa 14.

Mioveniul vrea să-și ia revanșa în fața celor de la Național Rm Vâlcea, care le-au bătut la debutul acestei ediții a Campionatului.

Meciul cu Național Rm Vâlcea se va disputa duminică, 21 ianuarie, de la ora 12,00, în Sala Sportului Trivale din Pitești.

Secvențe video

Publicat la Sun, 14 Jan 2018 16:26:19 +0000

handbal