OMG!Știri județul Alba

Hitler îşi motiva soldaţii cu păpuşi gonflabile! Cum arăta modelul aprobat personal de Fuhrer (VIDEO)

Hitler îşi motiva soldaţii cu păpuşi gonflabile

Pentru a limita răspândirea bolilor venerice în rândul soldaţilor germani, din cauza prostituatelor, Adolf Hitler a comandat pentru trupele sale păpuși goflabile!

“Cel mai mare pericol din Paris este răspândirea şi prezenţa ce nu poate fi controlată a prostituatelor. Este de datoria noastră să îi împiedicăm pe soldaţi să-şi rişte sănătatea de dragul unei aventuri”, constata în 1940 liderul SS Heinrich Himmler.

Hitler a aprobat personal planul. Liderul nazist a ordonat ca păpușile gonflabile să fie blonde cu ochi albaştri. În plus, atunci când nu erau umflate, erau suficient de mici pentru a încăpea într-un buzunar.

Hitler îşi motiva soldaţii cu păpuşi gonflabile

Proiectul “Borghild Project” a fost anulat în 1942, după ce soldaţii germani au refuzat să ia cu ei pe front păpuşile, din cauza ruşinii pe care o resimţeau atunci când erau capturaţi de soldaţii britanici.

Soldaţii nazişti luau droguri pentru a rezista la război!

Heinrich Boll, unul din cei mai cunoscuţi scriitori germani de după război şi câştigător al Premiului Nobel pentru Literatură în 1972, a dezvăluit că soldații nazişti luau metamfetamină, ca să rămână treji în timpul lungilor marşuri.

Metamfetamina, un „ajutor pentru concentrare”, comercializat sub numele de Pervitin, era consumat regulat de militari pentru a-şi păstra moralul în condiţiile grele de pe front.

Se pare că drogul avea efecte secundare groaznice. În afară de ameţeli, transpiraţie, halucinaţii şi simptome de depresie, unii soldaţi mureau de crize cardiace, în timp de alţii s-au împuşcat când erau în transă.