Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Hoț din autoturisme, arestat la Constanța

245

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un constănțean în vârstă de 30 de ani a fost arestat preventiv, fiind bănuit de furtul unor bunuri din autoturisme.

Luna trecută, suspectul ar fi furat un aparat tip GPS dintr-o mașină parcată în municipiul Constanța.

Potrivit IPJ, urmare a cercetărilor, precum și pentru probarea activității infracționale, polițiștii constănțeni au efectuat ieri două percheziții domiciliare la adresele unde locuiește bărbatul în cauză.

În aceste locuințe au fost descoperite mai multe bunuri care ar fi fost obținute prin comiterea altor infracțiuni de furt.

Este vorba despre un monopied camera foto și patru acumulatori pentru biciclete, bunuri care ar fi fost sustrase, tot în luna septembrie, dintr-un alt autoturism parcat pe raza municipiului Constanța.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 13.000 de lei a fost recuperat în proporție de 95%.

”La data de 04.10.2017, polițiștii constănțeni l-au prezentat pe bărbat Judecătoriei Constanța, care a emis un mandat de arestare preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Direcției Operațiuni Speciale”, menționează IPJ Constanța.

Gazeta de Navodari

Get real time updates directly on you device, subscribe now.