Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

HOȚ PRINS DE POLIȚIȘTI – O băimăreancă a rămas fără smartphone-ul de 2.500 de lei într-un magazin de pe strada Grănicerilor

143

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

HOȚ PRINS DE POLIȚIȘTI  O tânără de 28 de ani din municipiul Baia Mare a reclamat faptul că persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, în timp ce se afla în incinta unui magazin de pe strada Grănicerilor. Valoarea prejudiciului a fost estimată de proprietară la 2.500 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au efectuat cercetări în urma cărora, în mai puţin de 24 de ore, a fost identificat un tânăr de 28 de ani din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei.

Telefonul sustras a fost recuperat şi restituit tinerei. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a băimăreanului.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

The post HOȚ PRINS DE POLIȚIȘTI – O băimăreancă a rămas fără smartphone-ul de 2.500 de lei într-un magazin de pe strada Grănicerilor appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.