Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Hoţ prins după ce şi-a făcut poze cu telefonul furat

79

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Săcele, care a sustras mai multe bunuri dintr-un tren de călători, a fost identificat de poliţiştii Biroului de Transporturi Feroviare Covasna.

Oamenii legii l-au depistat pe baza fotografiilor făcute cu telefonul furat şi postate de către acesta pe internet.

Potrivit şefului Poliţiei Transporturi Feroviare Covasna, Marian Tănase, tânărul a fost prins într-un tren care circula pe ruta Cluj-Bucureşti, după ce a furat un telefon mobil de ultimă generaţie şi suma de 155 de lei din poşeta unei tinere care adormise.

Bunurile au fost recuperate şi restituite persoanei păgubite, dar, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au descoperit că braşoveanul este şi autorul unui furt din tren comis în luna decembrie a anului trecut, rămas până acum cu autor necunoscut.

Tănase e precizat că acesta „s-a dat de gol’” după ce a postat pe internet mai multe fotografii făcute cu telefonul furat.

„A folosit telefonul victimei, s-a fotografiat şi a postat fotografiile pe reţeaua de socializare, iar în felul acesta am reuşit să-l identificăm”, a declarat Marian Tănase, citat de weradio.ro.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Foto: infobraila.ro

The post Hoţ prins după ce şi-a făcut poze cu telefonul furat appeared first on .