Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Hoţii români care au furat smartphone-uri Apple dintr-un camion aflat în mişcare au uimit lumea (Clipuri virale)

108

Cinci hoţi români sunt acuzaţi în Olanda că au furat, noaptea, smartphone-uri Apple dintr-un camion aflat în mişcare. Aceştia au fost reţinuţi pe 29 iulie şi sunt suspectaţi că au sustras terminale iPhone în valoare de 590.000 de dolari.

 

Potrivit poliţiei, bărbaţii şi-au lipit botul vehiculului în care se aflau de spatele camionului care se deplasa pe o autostradă. Doi s-au urcat pe plafonul maşinii în care se aflau, iar apoi unul dintre ei a pătruns în camion, de unde a luat smartphone-urile. După ce au terminat treaba, hoţii s-au retras în maşina lor şi au fugit.

Poliţia olandeză a recuperat telefoanele şi maşina folosită de hoţi, care era şi ea furată. În ultimii doi ani s-au întâmplat 17 cazuri de furturi din camioane aflate în mişcare în Europa, iar poliţia olandeză crede că cei cinci români sunt cei care le-au organizat. 

 

(…)

Cuvinte cheie: camion, hoti, smartphone, apple, romani

Subiecte asemănătoare:
» Moto Z2 Force are probleme cu zgârieturile pe ecran
» ZenFone 4 de la ASUS va fi dezvăluit în curând
» Galaxy Note8 apare în imagini de presă „scăpate” pe internet [FOTO]
» HTC U11 va primi funcţionalitate Bluetooth 5 printr-un update software
» Nokia 8 apare din nou în fotografii neoficiale, într-o culoare inedită

Articol original – Hoţii români care au furat smartphone-uri Apple dintr-un camion aflat în mişcare au uimit lumea, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse