Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

HTC U 11 „Ocean”, promovat cu un teaser video foarte sugestiv, dar care lasă loc de interpretări (Telefoane mobile)

114

Promovat sub sloganul “Brilliant U”, următorul smartphone high-end de la HTC va pune la dispoziţie o nouă modalitate pentru a interacţiona cu interfaţa Android şi aplicaţiile instalate, strângând carcasa telefonului în palme.

Echipat cu o reţea de senzori de presiune dispuşi pe lateralul carcasei, HTC U va putea măsura forţa exercitată atunci când ţinem telefonul în mână, aplicând anumite comenzi predefinite.

Potrivit clipului de promovare, gestul de a strânge telefonul în palmă este cât se poate de natural, asocierea cu o funcţie des accesată putând ajuta utilizatorii să obţină rezultatul dorit în mai puţin timp.

Menit să alimenteze imaginaţia potenţialilor cumpărători, teaserul video folosit pentru a promova următorul smartphone high-end de la HTC stârneşte mai degrabă confuzie, imaginile prezentate putând fi uşor asociate şi cu activităţi ce nu au legătură cu folosirea telefonului mobil.

Folosite pentru alcătuirea unei liste preliminare cu specificaţii, zvonurile circulate până acum poziţionează noul smartphone la gama premium. Aşteptat după jumătatea acestui an, HTC U 11 este motorizat de chipsetul Snapdragon 835 şi vine echipat cu 4 GB sau 6GB memorie RAM, respectiv 64 GB sau 128 GB memorie internă (în funcţie de versiune). Carcasa nu include conector pentru căşti, dar este bine protejată împotriva pătrunderii de apă şi praf.

(…)

Cuvinte cheie: HTC, telefoane Android

Subiecte asemănătoare:
» HTC ar putea lansa luna viitoare un smartphone inedit, prevăzut cu senzori de presiune pe lateralul carcasei
» HTC Ocean, noul vârf de gamă HTC, ar putea veni într-o carcasă glossy protejată de apă şi praf
» HTC pregăteşte One X10, un mid-range premium cu baterie mare
» Noi informaţii despre HTC U: Edge Sensor, microfoane Hi-Fi şi difuzoare BoomSound
» Noul flagship HTC a fost listat de AnTuTu

Articol original – HTC U 11 „Ocean”, promovat cu un teaser video foarte sugestiv, dar care lasă loc de interpretări, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse