Huawei G10, echipat cu patru camere foto şi un ecran cu rată de aspect 18:9, surprins în imagini de prezentare (Telefoane mobile)

15Sep - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Confirmat pentru lansare în data de 22 septembrie pentru piaţa China, Maimang 6 (Huawei G10 în varianta pentru pieţele non-asiatice) este primul smartphone Huawei care foloseşte rata de aspect 18:9 şi design fără taste fizice sub ecran.

Un alt aspect care diferenţiază Huawei G10 de alte produse recente din oferta producătorului asiatic este prezenţa a nu mai puţin de patru camere foto, dispuse în configuraţie dual-camera la partea din spate şi deasupra ecranului, fiecare cu propriul blitz LED.

Lista neoficială cu specifiaţii menţionează chipsetul Huawei Kirin 659, parte din gama mid-range, ajutat cu 4GB memorie RAM. Ecranul cu diagonală 5.9” foloseşte rezoluţia 1080×2160 pixeli şi este acomodat într-o carcasă cu dimensiuni 156.2 × 75.2 × 7.5mm. Aceasta găzduieşte un acumulator de 3240 sau 3340 mAh, care duce greutatea finală la 164 grame. Memoria internă totalizează 64GB.

Huawei G10 va fi livrat cu EMUI 5.1, o versiune puternic modificată de Android 7.0 Nougat, care preia interfaţa şi setul de aplicaţii livrate ca dotare standard pe mai toate produsele Huawei.

Momentan, preţul şi disponibilitatea lui Huawei G10 în pieţele internaţionale nu este cunsocută.

(…)

Cuvinte cheie: Huawei

Subiecte asemănătoare:
» Huawei Mate 10, surprins în noi poze neoficiale arătând un design complet diferit
» Mate 10 de la Huawei apare în primele imagini „neoficiale”
» Huawei a depăşit pentru prima dată Apple, devenind în iulie cel de-al doilea mare producător smartphone din lume
» Huawei şi-a certificat tehnologia SuperCharge, de încărcare rapidă a bateriei, la TÜV Rheinland
» Huawei nu mai oferă ROM-uri de Android pentru descărcare locală

Articol original – Huawei G10, echipat cu patru camere foto şi un ecran cu rată de aspect 18:9, surprins în imagini de prezentare, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse