Huawei Honor 9, lansat oficial (Telefoane mobile)

12Jun - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Huawei a dezvăluit Honor 9, noul flagship de buget al companiei.

Alternativă cu preţ accesibil pentru vârful de gamă Huawei P10, Honor 9 pune la dispoziţie un ecran de 5.15” cu rezoluţie FHD, folosind aceeaşi paletă de culori DCI-P3 ca şi la telefoanele iPhone 7 şi Galaxy S8.

Carcasa acoperită cu sticlă adăposteşte o configuraţie de nivel premium, bazată pe chipsetul Kirin 960, ajutat cu 6GB memorie RAM şi susţinut cu un acumulator de 3200 mAh. Opţiunile pentru stocare sunt de 64GB şi 128 GB memorie internă, expandabilă prin ataşarea unui card microSD (în locul uneia dintre cele două cartele SIM).

Camera foto principală foloseşte o configuraţie duală, cu senzori de 12 MP şi 20 MP, oferind zoom optic 2X şi opţiuni avansate pentru procesare folosind efecte bokeh şi alte filtre pentru imagine. Opţiunile pentru conectivitate cuprind suport 4G VoLTE, Wi-Fi ac şi o ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm.

Honor 9 este livrat cu versiunea Android 7.0 personalizată folosind interfaţa EMUI 5.1, în versiuni de culoare Grey, Blue şi Amber Gold la preţuri începând cu 355 euro (modelul cu 64GB memorie), până la 395 euro (varianta cu 128GB. 

(…)

Cuvinte cheie: Huawei

Subiecte asemănătoare:
» Honor 9 apare în baza de date TENAA. Pare să fie un Huawei P10 mult mai ieftin
» Huawei Nova 2 şi Nova 2 Plus anunţate oficial. Vin cu hardware mid-range premium şi carcase colorate
» Huawei prezintă noua serie MateBook
» Huawei Honor 6A, un nou smartphone de buget bazat pe Android 7.0 Nougat
» Huawei P10 Lite: aceeaşi Mărie, cu o pălărie mai frumoasă [REVIEW]

Articol original – Huawei Honor 9, lansat oficial, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse