Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ÎN BOGDAN VODĂ – Un șofer maramureșean a tras spaima vieții lui după ce un tânăr l-a atacat și i-a spart parbrizul mașinii cu o bâtă

61

ÎN BOGDAN VODĂ   Un conducător auto de 47 de ani din localitatea Vişeu de Sus, a sesizat ieri, la orele 12,53, despre faptul că în timp ce conducea autoturismul pe DJ186, din direcţia Şieu, ajuns la intrarea în localitatea Bogdan Vodă, la intersecţia cu drumul spre localitatea Ieud, o persoană a lovit autoturismul cu o bâtă distrugând parbrizul.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 2 rural Bogdan Vodă au identificat un suspect de 23 de ani din Ieud. În continuare se efectuează cercetări faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

The post ÎN BOGDAN VODĂ – Un șofer maramureșean a tras spaima vieții lui după ce un tânăr l-a atacat și i-a spart parbrizul mașinii cu o bâtă appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro