Stiri

ÎN URMA UNUI ACCIDENT STUPID – Unul dintre cei mai cunoscuţi chefi din lume a decedat

ÎN URMA UNUI ACCIDENT STUPID Unul dintre cei mai cunoscuți chefi din lume, italianul Antonio Carluccio, a decedat miercuri, în urma unui accident stupid.

Antonio Carluccio, cunoscut pentru emisiunile televizate de cooking, a murit miercuri dimineață, după ce a căzut la domiciliul său. Italianul avea 80 de ani, însă nu era bolnav.

“Îl adoram, suntem cu toții devastați. Familia este profund afectată. Nu era bolnav, era plin de viață atunci când l-am văzut ultima dată”, a declarat un reprezentant al bucătarului italian.

Numeroase personalități din domeniu, precum Jamie Oliver, care l-a considerat mentorul său, Nigella Lawson sau Gino D’Acampo, i-au adus un tribut cunoscutului chef.

În 1981, Antonio Carluccio a deschis Neal Street Restaurant în Covent Garden, Londra, care a funcționat timp de 26 de ani.

În 1991, el a deschis faimosul lanț de restaurante Carluccio’s. L-a vândut în 2005 pentru suma de 5 milioane de lire sterline. În acest moment, în lume sunt 80 de restaurante Carluccio’s.

Ulterior, s-a dedicat unor numeroase proiecte de televiziune.

Info

The post ÎN URMA UNUI ACCIDENT STUPID – Unul dintre cei mai cunoscuţi chefi din lume a decedat appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro