Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

INCREDIBIL! Un bărbat din Botoșani a murit de două ori

31

Un bărbat din Botoșani a avut o poveste incredibilă. După ce în urmă cu un an a murit și a înviat a treia zi, băgând spaimă în membrii familiei și vecini, când a murit de-a binelea familia nu știa dacă, într-adevăr, poate fi îngropat sau trebuie să mai aștepte. Ca să fie siguri, aceștia au apelat la ajutorul specialiștilor să le confirme decesul.

Povestea bătrânului a ieșit la iveală când acesta a decedat de-a binelea. Familia decedatului a chemat ambulanța pentru a-i acorda primul ajutor unui bărbat de 84 de ani, imobilizat la pat. Nu pare a fi nimic ieșit din comun, însă ceea ce i-a șocat pe medici a fost faptul că individul era mort de mai bine de 24 de ore.

Bineînțeles, medicii au cerut explicații despre cum a fost posibil ca bărbatul să fie decedat de ore bune și să nu se fi făcut nimic în acest sens. Explicațiile date au fost de-a dreptul șocante. Pe scurt, membrii familiei au vrut să aibă confirmarea unui specialist că bătrânul este mort și pot începe pregătirile îngropării sale, după ce mai trecuse printr-o experiență similară.

Familia avea un motiv întemeiat pentru faptul că au fost sceptici în ceea ce privește decesul bărbatului. În urmă cu un an, bătrânul mai murise o dată, după ce suferise un accident vascular, vecinii, prietenii și cunoștințele pregătind cele necesare înmormântării creștinești. L-au pus în sicriu, au chemat preotul și urma să fie dus la groapă, potrivit botoșeanul.ro.

Însă, experiența pe care a trăit-o atunci întreaga comunitate a fost de-a dreptul horror. Bătrânul a înviat a treia zi și a mai trăit de atunci un an de zile imobilizat la pat. Astfel, se înțelege de ce familia a așteptat 24 de ore până să anunțe autoritățile.

Post-ul INCREDIBIL! Un bărbat din Botoșani a murit de două ori apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj