Tehnologie

Instagram a adăugat opţiune Folllow pentru hashtag-uri (Internet)

Folosite pentru a descoperi conţinut pe diverse teme, hashtag-urile din reţeaua Instagram pot fi urmărite acum ca şi cum ar fi persoane reale, aducând în Feed-ul principal cele mai recente postări făcute de utilizatori din toată lumea.

Am putea spune că de acum nu mai este nevoie să căutăm în mod activ utilizatori Instagram la care să dăm follow pentru a fi la curent cu noutăţi din temele care ne interesează. În schimb, abonarea la hashtag-uri aduce automat ultimele postări şi storie-uri în centrul atenţiei, rămânând doar să interacţionăm cu cele care ne atrag atenţia şi eventual să dăm follow pentru a-l urmări şi în continuare pe autorul acestora.  

Venind în ajutorul celor cu mai puţină inspiraţie, Instagram pune la dispoziţie liste cu hashtag-uri populare urmărite de alte persoane, din care le putem alege pe cele care ne interesează. Mai târziu, putem da Unfollow celora care se dovedesc neinteresante.

Ca şi până acum, utilizatorii şi hashtag-urile la care am dat Follow pot fi ascunse de priviri indiscrete setând contul de Instagram în modul privat, lăsând acces doar celora la care am aprobat în prealabil solicitările pentru Follow.

(…)

Cuvinte cheie: Instagram

Subiecte asemănătoare:
» Divorţul cauzat de o imagine publicată pe Instagram
» Instagram oferă noi facilităţi pentru gestionarea comentariilor
» Instagram introduce opţiunea de discuţii separate în comentarii
» Acestea sunt oraşele etichetate cel mai des pe Instagram
» Facebook va lansa o aplicaţie pentru înregistrarea şi editarea de clipuri video

Articol original – Instagram a adăugat opţiune Folllow pentru hashtag-uri, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse