Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Intervenție a echipajului elicopterului SMURD la Adam. Un copil de 6 ani, rănit grav de calul din curte

416

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un copil în vârstă de 6 ani, băiat, a fost transportat cu elicopterul SMURD din comuna Adam la Spitalul Clinic pentru Copii „Sf Ioan” din Galați, după ce a fost lovit de cal în curtea casei și a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Potrivit medicilor, copilul avea o plagă de 15 cm și o fractură craniană cu înfundare, dar a ajuns la spital în stare stabilă.

„Este vorba despre un copil de şase ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar starea lui este una stabilă”, a declarat Victoriţa Ștefănescu, directorul Spitalului Clinic pentru Copii.

În caz sunt efectuate anchete ale Poliției și Direcției pentru Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru a se stabili dacă este vorba de neglijență în familie, atât băiatul de 6 ani, cât și sora mai mică a acestuia, cea care l-a găsit leșinat și plin de sânge, fuseseră lăsați nesupravegheați de către părinți.

PresaGalați.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.