Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Inventatorul sistemului de operare Android pregăteşte un smartphone high-end numit Essential (Telefoane mobile)

91

Andry Rubin „tatăl” sistemului de operare Android nu mai lucrează la Google de câţiva ani, însă între timp pare să fi pus bazele unei noi companii, care va produce foarte curând smartphone-uri. Telefonul a fost anunţat în urmă cu doar câteva săptămâni şi a fost menţionat sub numele „Essential”, singura fotografie cu acesta sugerând că este vorba despre un dispozitiv fără ramă în jurul display-ului. Acum că a fost testat prin intermediul GFX Bench, avem şi detalii complete despre hardware-ul care se va regăsi în noul dispozitiv.

Baza de date GFX Bench include o listare pentru modelul Essential FIH-PM1, care pare să fie un model de test pentru platforma care va fi integrată în corpul noului smartphone. Acesta are la bază un chipset Snapdragon 835 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM, camere foto capabile să filmeze 4K pe ambele părţi (12 megapixeli pe spate şi 7 megapixeli pe faţă), alături de 16 GB spaţiu de stocare.

Fiind vorba despre o platformă de test, specificaţiile tehnice nu sunt finale, însă ne putem face o idee foarte bună despre capabilităţile acestui model. Curios este însă display-ul, care va fi probabil marea atracţie a acestui model. Platforma de test este conectată la un ecran cu diagonală de 18” cu rezoluţie 2560 x 1312 pixeli. Acest lucru sugerează că spre diferenţă de Samsung şi LG, care au preferat să mărească ecranul pe verticală, noul Essential va păstra rezoluţia QHD (2560 x 1440 pixeli) şi o va micşora pe orizontală, oferind un raport de aspect similar.

În mod normal, nu foarte multă lume ar acorda atenţie unui dispozitiv de acest gen pe o piaţă deja suprasaturată atât cu modele de top, cât şi cu modele accesibile, capabile să ofere oricărui tip de utilizator o experienţă plăcută. Având însă în vedere că Essential are în spate un nume precum Andy Rubin, întreaga industrie a smartphone-urilor va fi cu ochii pe noua sa creaţie. Anunţul pare însă departe, întrucât telefonul nici măcar nu este într-un stadiu finalizat în care să poată fi testat.

(…)

Cuvinte cheie: android, andy rubin, smartphone, essential

Subiecte asemănătoare:
» Samsung împiedică reprogramarea butonului Bixby de pe Galaxy S8
» Lenovo aduce înapoi jack-ul de căşti pe noul său smartphone de top
» Efectele pe care le au asupra copiilor mici ecranele tactile [STUDIU]
» Iată cum arată un smartphone construit în Coreea de Nord. Rulează Android 4.2 şi are aplicaţie anti-ţânţari
» CEO-ul Huawei nu înţelege nevoia pentru smartwatch-uri

Articol original – Inventatorul sistemului de operare Android pregăteşte un smartphone high-end numit Essential, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse