Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

iPhone 5 nu va mai prim update pentru următoarele versiuni de iOS (Telefoane mobile)

106

iPhone-urile sunt foarte apreciate de către consumatori în special datorită faptului că acestea stau pentru mulţi ani pe lista de dispozitive cu suport software din partea Apple. Din păcate însă, la un moment dat actualizările software sunt oprite, iar iPhone 5 este cel mai recent dispozitiv din gama iOS care nu va mai primi update la cel mai recent iOS. Se pare că versiunea actuală, iOS 10.3.1 va rămâne ultima disponibilă pe acest dispozitiv.

Apple a livrat deja versiunea beta a noului update minor de iOS, care aduce sistemul de operare la versiunea 10.3.2, însă aceasta este compatibilă exclusiv cu dispozitive care beneficiază de chipset pe 64 de biţi. Întrucât iPhone 5 (şi „fratele” său 5C) sunt ultimele smartphone-uri Apple cu procesoare pe 32 de biţi, acestea vor rămâne în urmă după update. Nu este tocmai clar de ce Apple a luat această decizie abia la versiunea 10.3.2 de iOS şi de ce nu a aşteptat până la lansarea din toamnă a lui iOS 11 până să oprească suportul.

Odată cu acest update, iPhone 5S şi iPhone SE vor rămâne singurele modele de iPhone cu display de 4” care încă primesc actualizări software. Toate celelalte modele care continuă suportul sunt modele din familiile 6, 6S şi 7, care vin cu display-uri de 4,7, respectiv 5,5”. Această decizie este cu atât mai ciudată cu cât ştiam deja că iOS 11 va oferi exclusiv suport pentru dispozitivele cu chipset-uri pe 64 de biţi, aplicaţiile compilate pentru procesoare pe 32 de biţi din AppStore nefiind compatibile cu următoarea versiune majoră a sistemului de operare mobil.

(…)

Cuvinte cheie: iphone 5, iphone, apple, ios, update

Subiecte asemănătoare:
» Şi-a construit singur, acasă, un iPhone 6s cu componente cumpărate din China:
» Galaxy S8 şi iPhone 7 au fost trecute prin câteva teste dure. Cine a câştigat?
» Go4News 3-7 aprilie: Ochelarii pentru PC, turbina-minune, pantoful cu toc reinventat, cum îţi faci bere singur acasă şi carcasa biodegradabilă de iPhone
» Pela este prima carcasă biodegradabilă pentru iPhone
» iPhone 8 ar putea avea un preţ minim de 850 dolari, ajungând la 1000 dolari versiunea cu 256GB memorie

Articol original – iPhone 5 nu va mai prim update pentru următoarele versiuni de iOS, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse