iPhone 8 Hands On: cum se prezintă noul smartphone Apple în utilizare [VIDEO] (Telefoane mobile)

30Sep - by omgnews - 0 - In Tehnologie

iPhone 8 a fost analizat din toate punctele de vedere în review-ul nostru, însă pentru cei care doresc să vadă dispozitivul în mişcare, avem şi un hands on video cu telefonul. Prezentăm în clipul de faţă atât designul exterior, realizat acum din aluminiu şi sticlă, cât şi schimbările la nivel de interfaţă din iOS 11, sau noile funcţii software pe care noul sistem de operare le oferă. Am reuşit chiar să facem şi o scurtă comparaţie cu un iPhone 6 Plus, care în ciuda vârstei pare să se ţină bine în urma noului său „frate”.

Desigur, puterea în plus de procesare este evidentă în special atunci când sunt accesate aplicaţii mai complexe, precum jocurile video, iPhone 8 pornindu-le de două ori mai repede decât modelul mai vechi. Nu în ultimul rând, camera foto este cu mult mai avansată, oferind imagini de calitate în orice condiţii.

Chiar dacă spuneam în clipul de mai sus că vom ataşa imaginile şi filmările realizate pe loc, vă invităm mai degrabă să citiţi review-ul complet, unde găsiţi atât mostre cu fotografii pe timp de zi şi pe timp de noapte, cât şi filmări în rezoluţia 4K la 60 de cadre pe secundă.

iPhone 8 este disponibil în România începând de astăzi, 29 septembrie, în toate magazinele de specialitate, cât şi la operatori la preţuri care pornesc de aproximativ 3.749 de lei (modelul 8 standard cu 64 GB stocare).

(…)

Cuvinte cheie: iphone 8, smartphone, ios, apple,

Subiecte asemănătoare:
» Sony va schimba complet, după patru ani, designul smartphone-urilor sale
» iPhone 8: aparenţele pot fi înşelătoare [REVIEW]
» Primul smartphone din lume cu dispozitiv anti-ţânţari
» Finney: telefonul de 1.000 de dolari dedicat fanilor monedelor virtuale
» GPS-ul de pe unele smartphone-uri din 2018 va avea o marjă de eroare de doar 30 de centimetri

Articol original – iPhone 8 Hands On: cum se prezintă noul smartphone Apple în utilizare [VIDEO], de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse