IRISscan Mouse Wifi – mausul care scanează, citeşte şi importă documente [REVIEW] (Accesorii)

16Jul - by omgnews - 0 - In Tehnologie

IRIS, o companie care aparţine gigantului Canon, oferă unele dintre cele mai inedite periferice pentru birou. Din portofoliul său face parte şi IRISscan Mouse Wifi, un dispozitiv care poate scana, citi şi importa documente într-o mulţime de formate. Deşi excelent ca maus de birou prin calitatea construcţiei, ergonomie şi precizie, dar şi ca dispozitiv OCR (recunoaşterea optică a caracterelor), IRISscan nu este la fel de util ca un smartphone în rolul de simplu scanner ocazional.

 

 

DESIGN

 

Când deschizi cutia, atrage imediat calitatea construcţiei. Partea superioară a mausului este realizată din material lucios, iar lateralele şi baza dintr-un plastic mat. Fiind lucios, dispozitivul atrage cu uşurinţă amprente, mizerie şi urme de transpiraţie, mai ales acum, vara. Cei de la IRIS s-au gândit la acest lucru şi au inclus în cutie o mică lavetă din microfibre pentru curăţare. Principalul ei rol este ştergerea sticlei scanerului, dar poate fi folosită şi pentru curăţarea dispozitivului.

 

Pe partea superioară găsim rotiţa de scroll şi butonul SCAN. Lângă acesta este un LED care indică atunci când mausul se încarcă sau când scannerul a fost activat. Mausul este wireless şi dispune de baterie integrată. Încărcarea se face prin intermediul unui cablu USB (din microUSB în USB 2.0) care vine în cutie.

 

 

Este impresionantă grija pentru detalii a producătorului. În cutie găsim o husă pentru maus, dar şi un mic mousepad care uşurează lucrul cu documente de mici dimensiuni, precum cărţile de vizită, bonurile fiscale sau etichetele.

 

 

În ciuda faptului că include un scanner, mausul are dimensiuni medii, iar greutatea este potrivită. Din păcate, IRISscan nu are butoane pentru Back şi Forward, pe care eu le apreciez mult. Lipseşte, de asemenea, un buton DPI. Deşi precis şi cu o viteză potrivită pentru gustul meu, cred să sunt utilizatori care au ecrane cu rezoluţii foarte mari sau sisteme dual-monitor pentru care un DPI mai mare ar ajuta.

(…)

Cuvinte cheie: iriscan mouse wifi, mouse, maus, canon, scaner

Subiecte asemănătoare:
» Logitech anunţă un mousepad cu încărcare wireless şi două mouse-uri de gaming compatibile
» Mausul vertical. Merită sau nu să îţi cumperi un astfel de dispozitiv?
» ROCCAT Nyth – un model inedit de maus modular [REVIEW]
» Xiaomi a lansat Mi Mouse, un maus cu carcasă din aluminiu care costă 15 dolari
» Tt eSports a lansat mouse-ul Black FP Security cu senzor de amprentă integrat

Articol original – IRISscan Mouse Wifi – mausul care scanează, citeşte şi importă documente [REVIEW], de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse