StiriȘtiri județul BrăilaȘtiri județul Tulcea

Jandarm lovit intenționat cu mașina. Șoferul este căutat de polițiști

Un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea a fost rănit grav  duminică seara după ce un șofer l-a lovit intenționat cu mașina.

Conducătorul auto, pe numele căruia exista un mandat de arestare, a fugit de la fața locului.

IPJ Tulcea a precizat că în urma impactului, jandarmul Ionuț Rădulescu a rămas pe carosabil în stare de inconștiență. El a fost rănit la cap, iar în prezent se află internat la un spital din Capitală.

”Sunt alături de plutonierul major Ionuț Rădulescu, jandarmul rănit ieri în timp ce executa o misiune în localitatea Măcin, județul Tulcea. Acesta a suferit răni la cap după ce a fost lovit cu mașina de un bărbat pe care, alături de doi agenți de poliție, l-a oprit în trafic. Colegul nostru a fost transportat de urgență la spitalul din Brăila, fiind apoi transferat la spitalul Bagdasar Arseni din București. În prezent, Ionuț Rădulescu este sub observație medicală, starea sa este stabilă și medicii efectuează mai multe investigații neuronale. Cel care l-a rănit a fugit, iar poliția desfășoară o amplă acțiune pentru depistarea lui.

Îmi doresc ca Ionuț să se însănătoșească rapid și am încredere că polițiștii îl vor depista cât mai repede pe autor!”, a transmis, astăzi, ministrul de Interne, Carmen Dan.

‘Din probele administrate până la acest moment rezultă faptul că, la data de 28.05.2017, în jurul orei 18:15, un echipaj mixt format din subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț din cadrul I.J.J. Tulcea și trei lucrători de poliție din cadrul Poliției orașului Măcin au oprit în trafic pe DN 22 la intrarea în orașul Măcin autoturismul marca Mercedes cu numărul de înmatriculare TL-08-LRM, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii. Conducătorul auto a refuzat să însoțească pe agenții constatatori la sediul poliției și a plecat în viteză de la fața locului, lovind frontal cu mașina pe subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț care încerca să-l oprească. Conducătorul auto a reușit să fugă de la fața locului, nefiind prins până la acest moment’, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Gazeta de Navodari