Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

JANDARMII MARAMUREȘENI, LA DATORIE – O femeie din Cavnic a rămas blocată în Masivul Gutâi după ce a căzut și s-a lovit la picior

178

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

JANDRMII MARAMURȘENI, LA DATORIE  În ziua de luni, 2 octombrie a.c., la ora 09:38, s-a primit un apel prin S.N.U.A.U. 112, în care se semnala faptul că în zona Pârtiei Roata din Masivul Gutâi, o persoană de sex feminin din Cavnic, cu vârsta de 53 ani, a căzut şi s-a lovit la piciorul drept, în timp ce se afla la cules de ciuperci.

La faţa locului s-au deplasat jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cavnic şi reprezentanţii Salvamont Cavnic ca echipă de prim răspuns, unde femeii i s-a acordat primul ajutor prin imobilizarea piciorului drept după care  au deplasat-o la baza pârtiei, fiind  transportată ulterior de către un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean din Baia Mare pentru investigaţii de specialitate.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș declară că sunt încrezători în capacitatea structurilor privind intervenţia în zona montană, asigurând totodată iubitorii de munte că în situaţii deosebite, structurile abilitate vor interveni cu promptitudine şi profesionalism.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

The post JANDARMII MARAMUREȘENI, LA DATORIE – O femeie din Cavnic a rămas blocată în Masivul Gutâi după ce a căzut și s-a lovit la picior appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.