Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Jeff Bezos vinde în fiecare an acţiuni Amazon în valoare de 1 miliard de dolari pentru a-şi finanţa compania spaţială (Business)

73

Miliardarul Jeff Bezos a anunţat că vinde în fiecare an acţiuni Amazon în valoare de 1 miliard de dolari pentru a finanţa compania sa spaţială Blue Origin. Aceasta din urmă şi-a propus să ducă turişti în cosmos până la sfârşitul anului 2018. Mai mult, Blue Origin concurează cu SpaceX, condusă de Elon Musk, pentru a duce astronauţi şi provizii la Staţia Spaţială Internaţională.

Antreprenorul nu a spus cât va costa un bilet la bordul capsulei pe care racheta New Sheperd o va duce la o altitudine de 100 de kilometri (la Linia Kármán), acolo unde începe spaţiul cosmic.

Bezos este fondatorul Amazon, cel mai mare retailer online din lume. El are o avere estimată la 75 de miliarde de dolari.

În acest moment Blue Origin lucrează la o nouă rachetă, numită New Glenn. Proiectul costă 2,5 de miliarde de dolari, iar vehiculul va fi suficient de puternic pentru a duce pe orbită sateliţi. Mai mult, racheta va putea fi reutilizată. 

(…)

Cuvinte cheie: amazon, actiuni, jeff bezos, blue origin

Subiecte asemănătoare:
» Coşmarul IoT? O companie i-a dezactivat unui client uşa de la garaj după ce a criticat produsul pe Amazon
» Mesajele ascunse din spatele logo-urilor unor companii de tehnologie celebre
» O femeie a găsit un scorpion în coletul venit de la Amazon
» Plex Cloud renunţă deja la suportul pentru Amazon Drive
» Amazon Prime Air, serviciul de livrare cu drone, a efectuat prima comandă [VIDEO]

Articol original – Jeff Bezos vinde în fiecare an acţiuni Amazon în valoare de 1 miliard de dolari pentru a-şi finanţa compania spaţială, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse