Jindallae 3 este cel mai nou smartphone lansat în Coreea de Nord (Telefoane mobile)

30Jun - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Jindallae 3 este cel mai nou smartphone cu Android lansat în Coreea de Nord. Compania care îl produce se numeşte Mangyongdae. Potrivit agenţiei de ştiri de stat din statul asiatic, noul model este „versatil şi funcţional”, fiind disponibil în culorile alb şi negru.

 

Terminalul seamănă foarte mult cu un iPhone, atât la exterior cât şi pe partea software. Iconiţele aplicaţiilor sunt similare sau chiar identice cu cele din iOS.

 

Jindallae 3 alături de un iPhone

 

Faptul că dezvoltatorii de tehnologie din statul comunist se inspiră de la produsele Apple nu mai surprinde pe nimeni. Red Star 3.0, sistemul de operare „naţional” pentru PC-uri din Coreea de Nord, seamănă foarte mult cu macOS. Mai mult, recent a fost lansată o tabletă numită… IPad.

 

Designerii nord-coreeni s-au inspirat şi de la duşmanii de moarte din sud. Butonul oval de Home de pe Jindallae 3 este similar cu cele de pe smartphone-urile Samsung.

Recent au apărut detalii despre un alt smartphone disponibil în Coreea de Nord. Acesta rulează sistemul de operare Android 4.2 Jellybean, din care au fost eliminate toate serviciile Google.

 

 

Atrage atenţia faptul că dispozitivul respectiv include o aplicaţie care îndepărtează ţânţarii, despre care nu se ştie cât este de eficientă.

 

 

(…)

Cuvinte cheie: smartphone, coreea de nord, iphone, samsung

Subiecte asemănătoare:
» O machetă de iPhone 8 a fost construită folosind planurile scăpate pe internet de Apple [VIDEO]
» Galaxy Note7 Fandom Edition ar putea fi lansat în curând
» 10 ani de iPhone, în cifre. Cum a transformat acest smartphone o companie cu venituri de 19 miliarde de dolari într-un gigant cu vânzări de 216 miliarde de dolari [INFOGRAFIC]
» Qualcomm prezintă senzorul de amprentă integrat în display. Din păcate, lansarea sa este departe
» Alcatel lansează Idol 5S, un smartphone mid-range cu preţ foarte mic

Articol original – Jindallae 3 este cel mai nou smartphone lansat în Coreea de Nord, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse