Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Judetul Alba: O soferita bauta a produs un accident la Decea

46

Duminică, 16 iulie 2017, în jurul orelor 01.19, a avut loc un accident lângă localitatea Decea.

În timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 1 în afara localităţii Decea, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Ocna Mureș, nu a adaptat viteza de deplasare la ieșirea de pe un sector de drum in curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul de beton din partea stângă a sensului său de deplasare.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi un pasager de 34 de ani au suferit leziuni corporale ușoare şi au fost transportați la Spitalul municipal Aiud, unde au rămas sub supraveghere medicală.

Şoferiţa (B.L.) a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital, i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânăra şoferiţă este cercetată în continuare de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto: arhivă

 

Informatia de Alba