Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Jurnalişti agresaţi în timp ce realizau un reportaj

60

În data de 11 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de o echipă de reporteri ai unei televiziuni cu privire la faptul că în data de 11.04.2017,  în jurul orelor 12.30-13.00, în timp ce efectuau un reportaj pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, au fost agresați verbal și amenințați cu acte de  violență de către o persoană, care a și lovit cu piciorul portiera stânga-față a autoturismului folosit de aceștia.

În urma sesizării, în vederea soluționării dosarului penal înregistrat, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de amenințare și distrugere, prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

Activitățile se vor desfășura sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul precum și a identității persoanei, aspectele rezultate urmând a fi comunicate.

 

Dejeanul.ro Suntem deja acolo !