Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

L-AU REŢINUT – Un tânăr timişorean a furat dintr-o şcoală componente pentru calculatoare în valoare de 54.000 lei

69

L-AU REŢINUT Poliţiştii din Timişoara au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de furtul mai multor componente de calculatoare dintr-o unitate de învăţământ, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, poliţiştii de la Secţia 1 Timişoara au identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de furt, conform News.

”În perioada aprilie-iunie, cel în cauză ar fi pătruns, prin forţarea unei ferestre, într-o unitate şcolară situată pe raza municipiului Timişoara, iar din interior ar fi sustras bunuri (componente pentru calculatoare), în valoare de aproximativ 54.000 de lei”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, prejudiciul a fost parţial recuperat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, tânărul fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea în integralitate a prejudiciului.

Info

Citeşte şi UCISĂ CU SÂNGE RECE – Un bărbat din India și-a împușcat mortal soția pentru că nu i-a pregătit cina la timp

RUPT DE BEAT LA VOLAN –Dosar penal pentru un băimărean, prins beat la volan în miezul zilei, pe bulevardul Unirii

The post L-AU REŢINUT – Un tânăr timişorean a furat dintr-o şcoală componente pentru calculatoare în valoare de 54.000 lei appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro