Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

La ce chinuiri este supus un cal din Neamț

242

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Recent a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o căruță ce circula pe un drum național noaptea, lucru absolut interzis atelajelor. (click aici pentru articol)

Șoferul masinii care a lovit atelajul a fost bătut, nevasta i-a fost amenințată cu violul și tot scandalul care decurge din asta. (click aici pentru articol)

Pe lângă victimele din căruță și calul a avut de suferit. Din câte am putut observa noi avea probleme mari la piciorul din dreapta spate.

Din punctul nostru de vedere acest subiect era cam încheiat, dar a apărut în peisaj un personaj nou, proprietarul calului, care a început să comenteze pe Facebook și să interacționeze cu cei care își exprimau opiniile despre accident.

De la aceste comentarii ale numitului C. S. am plecat și noi și am văzut pe profilul lui public de Facebook diverse poze și filmulețe cu un alt cal.

Unul dintre filme ne-a atras atenția în mod deosebit, deoarece din punctul nostru de vedere să forțezi atât de mult limitele unui animal înseamnă să îl chinui. Priviți și dumneavoastră ce era pus să facă acest cal și formați-vă propria părere.

Proprietarul calului implicat în accidentul de la Bodești a declarat că animalul a decedat și că regretă acest fapt, iar în filmarea de mai jos este un alt cal, tot proprietatea lui. „Să știți că sunt oameni care vor să cumpere cai cu probe să vadă dacă trage. Eu nu pot să-l vând oamenilor forțat, mă înțelegeți?”, a  declarat C.S. pentru ziarpiatraneamt.ro.

I.R.

Ziar Piatra-Neamt

Get real time updates directly on you device, subscribe now.