Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

LA STRÂMTORILE ȚICĂULUI – Două persoane grav rănite dintre care una încarcerată în urma unui accident rutier deosebit de grav

71

LA STRÂMTORILE ȚICĂULUI   Un eveniment rutier deosebit de grav s-a petrecut cu puțin înainte de ora 21, la limita județului Maramureș cu Sălaj. Accidentul, în urma căruia două persoane au fost grav rănite, a avut loc în zona Strâmtorii Țicăului.

Conform informațiilor primite de la George Vlad, cititor al site-ului actualmm.ro, șoferul unui autoturism marca Renault a pierdut controlul direcției de mers din cauza vitezei excesive cu care circula și a ieșit de pe carosabil, izbindu-se cu putere de un cap de pod.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost proiectat cu capul în parbriz și a rămas încarcerat timp de mai bine de 30 de minute. În autoturism se afla și un pasager, acesta prezentând dureri la nivelul coloanei vertebrale.

Mai multe echipaje de prim ajutor, cât și echipaje ale Poliției s-au au ajuns la fața locului. Cele două persoane implicate în accident au fost salvate de către medici. Din păcate pentru șoferul autoturismului, acesta a rămas fără ambele picioare. Vom reveni cu amănunte.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

The post LA STRÂMTORILE ȚICĂULUI – Două persoane grav rănite dintre care una încarcerată în urma unui accident rutier deosebit de grav appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro