Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Lenovo sărbătoreşte 25 de ani de ThinkPad dezvăluind o versiune modernă a primului ThinkPad lansat în anul 1992 (Laptopuri)

380

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Lansat pe 5 octombrie 1992, modelul original ThinkPad 700C a folosit un design conceput de Richard Sapper şi tehnologie dezvoltată de Yamato Labs din Japonia. 700C a devenit în doar câteva luni un simbol al statutului, fiind deţinut de preşedinţi şi directori generali.

Designul ThinkPad creează o relaţie puternică între formă şi funcţionalitate, combinând o estetică sofisticată, o experienţă de utilizare atent concepută şi o tehnologie renumită pentru a oferi produse superioare”, a declarat David Hill, fost Chief Design Officer, Lenovo. “La 25 de ani de la introducerea modelului original 700C, cel mai recent model X1 Carbon este uşor recognoscibil ca fiind un ThinkPad”.

Ediţia aniversară 25 de ani de ThinkPad este un laptop modern, dar cu trăsături „retro” emblematice, cum ar fi tastatura clasică iluminată cu şapte rânduri, butoane de volum dedicate, numeroase LED-uri şi un logo multicolor. Dincolo de designul afişat la exterior, portabilul este prevăzut cu procesor Intel Core i7-7500U, placă grafică NVIDIA GeForce 940MX şi ecran Full HD tactil de 14”, depăşind cu mult performanţele modelului original 700C.

(…)

Cuvinte cheie: Lenovo

Subiecte asemănătoare:
» Moto G4 ar putea să rămână fără actualizări software [UPDATE]
» Motorola Moto Z2 Play si noile accesorii Moto Mods au fost lansate in Romania
» Lenovo, sancţionat pentru includerea de Adware periculos, preinstalat pe PC-urile comercializate
» Moto E4 şi Moto E4 Plus, disponibile în magazinele din România
» Motorola a brevetat display-ul care se „vindecă” singur

Articol original – Lenovo sărbătoreşte 25 de ani de ThinkPad dezvăluind o versiune modernă a primului ThinkPad lansat în anul 1992, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Get real time updates directly on you device, subscribe now.