StiriȘtiri județul Galați

Liderul Platformei Unioniste „Acțiunea 2012” din Republica Moldova, victimă a unui accident la Vlădești

Liderul Platformei unioniste „Acțiunea 2012”, George Simion, a fost victima unui accident rutier produs sâmbătă în zona comunei Vlădești.

Liderul „Acțiunii 2012” trecuse granița pe la Punctul de Trecere a Frontierei de la Oancea și se îndrepta spre Galați, unde urma să participe la o lansare de carte la Biblioteca VA Urechia.

Despre accident a anunțat chiar George Simion, pe contul său de Facebook. El spune că vameșii moldoveni l-au ținut foarte mult timp în vamă și pentru că se grăbea să ajungă la lansarea de carte de la Galați, mașina în care se afla a mers cu viteză și s-a răsturnat. Din fericire, liderul unionist nu a fost rănit.

„Atenție la viteză! M-au ținut iar o grămadă la vama MD până să mă lase să trec. Din coloana inițială de peste 20 de mașini, rămăsesem singur în vama Oancea. Apoi dă-i viteză ca să recuperez timpul pierdut și să ajung la timp la lansarea cărții din Galați. Nu am reușit, m-am răsturnat cu mașina. Bine că sunt bine fizic. Aveți grijă de voi!!! Jos hotarul!!!”, a scris George Simion pe Facebook.

 

 

 

PresaGalați.ro