Știri județul Constanța

Live: Accident rutier grav intre statiunile Olimp si Neptun. O masina a intrat in pom! O persoana decedata si alta in coma! (galerie foto)

sursa

În urmă cu puţin timp, un accident rutier grav a avut loc pe drumul ce leagă staţiunea Olimp de Neptun. Două persoane au rămas încarcerate după ce autoturismul în care se aflau a intrat în pom.Potrivit primelor informaţii, se pare că persoanele sunt în stare gravă.

UPDATE: Potrivit SAJ Constanţa, o persoană este decedată şi alta în comă.

Persoana decedată este șoferul în vârstă de 43 ani ţo cealaltă victimă, în comă, este o femeie de 40 ani. Cei doi erau soţ şi soţie.

Carosabilul este alunecos!

Potrivit IPJ Constanţa, accidentul s-a produs pe DN39 pe sensul Mangalia – Constanta, in curbă la stânga, între Neptun si Olimp a pierdut controlul direcției către dreapta și a intrat in coliziune cu un copac. Conducătorul auto a decedat la fata locului, pasagera locului din dreapta (soția) rănită grav.

Pe lângă cadrele medicale, pentru scoaterea personajelor din autoturism, au intervenit 7 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Secției Mangalia.