OMG!Știință și NaturăUtile

Adio, MAHMUREALĂ! Oamenii de știință au descoperit unul dintre cele mai așteptate LEACURI din istoria umanității! Vezi aici remediul-minune (VIDEO)

mahmureală

Adio, mahmureală! Oamenii de ștință au dat peste unul dintre cele mai dorite leacuri din istoria umanității. Cercetătorii de la Horticulture Innovation din Australia au studiat perele pentru a descoperi care sunt efectele consumului acestor fructe asupra organismului uman.

Iar rezultatul a fost unul incredibil. Se pare că banalele fructe scad nivelul colesterolului, te vindecă de constipație și au efecte anti-inflamatorii, scrie Science Alert.

Însă descoperirea cea mai surprinzătoare are legătură cu mahmureala. Sau mai bine spus cu remediul contra mahmurelii. Se pare că perele îndepărtează această stare de disconfort și scad nivelul alcoolului din sânge.

Manny Noakes, liderul echipei de cercetare, a declarat că perele, în special cele coreene, acționează ca o enzimă cheie în metabolismul alcoolului. Perele au abilitatea de a face ca celulele care absorb alcoolul să lucreze mai repede, astfel că, mahmureala de a doua zi să fie evitată.

Cercetătorii spun că scapi de mahmureală dacă bei cel puțin 220 de ml de suc de pere.

“Efectul a fost demonstrat doar în cazul celor care au consumat pere înainte de a bea alcool. Nu exisă nicio dovadă că puteți evita mahmureala dacă mâncați pere după ce consumați alcool. Aici este trucul magic, trebuie să bei înainte să consumi alcool”, a declarat savantul australian.

Mai jos, alte remedii pentru combaterea mahmurelii 🙂