Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Manelist înjunghiat în parcare la mall

69

Un interpret de manele a fost înjunghiat, iar un agent de pază a fost rănit, duminică dimineața în parcarea Atrium Mall din municipiul Arad, agresorul fiind prins ulterior de polițiști.

Incidentul a avut loc după ce cântăreţul de manele Ioan (One) Dinescu ar fi jucat câteva ore la un aparat dintr-o sală de jocuri de noroc aflată în Atrium Mall, conform unor surse din cadrul complexului comercial.

Artistul ar fi investit aproximativ 1.000 de euro cu speranţa că va câştiga potul cel mare. Daniel Florin Vesa, cunoscut pentru legăturile cu lumea interlopă, l-ar fi urmărit pe cântăreţ şi, când a văzut că a tot crescut miza şi avea şanse să câştige, l-a îndepărtat de la aparat, cu câteva palme, pentru a-i lua locul.

„I-a dat câteva palme şi l-a alungat de la aparat. A intervenit un agent de pază şi i-a scos în parcarea din mall, însă acolo cântăreţul a fost înjunghiat în abdomen”, a spus un angajat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Claudia Iuga, agresorul a folosit un briceag şi şi-a înjunghiat victima în abdomen, iar agentul de pază a fost, de asemenea, rănit cu lama.

Cântăreţul, care are 38 de ani, a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, Simina Roz, acesta este supus unei intervenţii chirurgicale, având o plagă înjunghiată în abdomen.

Agentul de pază, care are 23 de ani, nu a a fost internat.

La scurt timp de la semnalarea incidentului, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe agresor. Acesta are 45 de ani şi este cunoscut cu antecedente penale, fiind audiat în cursul zilei de duminică.

The post Manelist înjunghiat în parcare la mall appeared first on Actualitati-Arad.

Actualitati-Arad