Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Masina „furata” dintr-o parcare din Dej | Care sunt primele concluzii ale politistilor – FOTO

114

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

O postare pe reteaua de socializare Facebook i-a pus in alerta pe dejeni, sute dintre ei distribuind o poza prin care proprietara unui autoturism cerea ajutor, dupa ce masina i-ar fi fost sustrasa dintr-o parcare din centrul orasului.

„Audi A6 furat azi dupa-masa din parcarea Altex (Dej – centru). Daca vedeti/ati vazut masina, va rog sa sunati la 07555xxxx. De asemenea, puteti ajuta si cu un share”, se spunea in postarea respectiva.

Furtul a fost intregistrat si la Politia Municipiului Dej, iar oamenii legii au inceput in scurt timp cercetarile.

„Ieri, in jurul orei 19:30, o femeie a sesizat prin numarul unic de urgenta 112 faptul ca i s-a sustras  masina din parcare unui hotel din Dej. La fata locului s-au deplasat politistii, care au efectuat investigatii. S-a intocmit un dosar penal, iar in acest moment  se continua cercetarile pentru identificarea autorilor si stabilirea tuturor imprejurarilor”, ne-a declarat Carmen Jucan, purtator de cuvant al IPJ Cluj.

Se pare insa ca nu ar fi vorba de un furt in adevaratul sens al cuvantului. Conform unor informatii obtinute pe surse, autoturismul ar apartine in acte sotului femeii care a sesizat furtul, femeie cu care acesta se afla in divort. Ramane ca politistii sa stabileasca exact circumstantele producerii incidentului.

Dejeanul.ro Suntem deja acolo !

Get real time updates directly on you device, subscribe now.