Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Meizu Pro 7 ar putea avea un al doilea ecran pe spatele carcasei (Telefoane mobile)

8

Având la bază un concept uşor diferit de cel folosit la gama de telefoane YotaPhone, sau banda OLED întâlnită la unele modele smartphone produse de LG şi HTC, Meizu Pro 7 va putea afişa mesajele de notificare şi alte informaţii esenţiale pe un ecran mai mic instalat pe spatele carcasei.

Nu este clar dacă cel de-al doilea ecran, a cărui existenţă este atestată doar prin decupajele aplicate pe o carcasă goală, foloseşte tehnologie OLED sau E-Ink, mizând pe afişarea de informaţii utile consumând cât mai puţină energie.

Testat şi cu alte modele smartphone, conceptul unui ecran secundar responsabil cu afişarea de informaţii utile a demonstrat până acum doar o utilitate limitată, comparat folosirii unui singur ecran prevăzut cu funcţionalitatea Always-on.

Meizu Pro 7 este motorizat de chipsetul Helio X30, vârf de gamă MediaTek. Ecranul de 5.2” este încadrat cu o ramă îngustă şi foloseşte rezoluţia 1080p.

Citeşte şi: YotaPhone 2 Review

Pe lista dotărilor oferite de Meizu Pro 7 mai intră şi un sistem dual camera, poziţionat deasupra ecranului secundar împreună cu un blitz LED. Acesta foloseşte senzorii de imagine Sony IMX386 + IMX286, permiţând jonglarea cu efecte de imagine care presupun focalizare selectivă şi zoom optic.

(…)

Cuvinte cheie: Meizu

Subiecte asemănătoare:
» Meizu M5s, lansat oficial
» Cum arată Meizu M5s, noul smartphone cu preţ accesibil produs de Meizu
» Meizu se extinde în Europa
» Meizu M5 Note, lansat oficial
» Meizu pregăteşte lansarea a două phablet-uri mid-range: M5 Note şi M5 Note Metal

Articol original – Meizu Pro 7 ar putea avea un al doilea ecran pe spatele carcasei, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse