Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Mesaj către un primar din România: ,,Ce plăcere ai, bai țărane, să vânezi animale pe cale de dispariție?!”

111

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

…iar primarul le răspunde: dobitoci şi jegoşi!

Ion Dumitru, primarul localităţii Albota (Argeş), se află de ceva vreme în Africa, la vânătoare. Specialitatea casei: antilopele. Şi cum nu are niciun farmec să vânezi dacă nu te şi lauzi puţin (mai mult), iar Facebook-ul a devenit mobilul ideal în acest sens, Dumitru s-a imortalizat cu prada. Cu mortăciunile, mai exact, expuse ca la abator. Cu picioarele-n sus.  

Iubitorii de animale (dar nu şi de primari) s-au sesizat imediat împotriva acestui ,,Ţiriac” rural, gratulându-l cu tot felul de apelative şi blesteme de ,,bun augur”. În speranţa că edilul PSD poate o fi superstiţios, i-au pus în vedere şi faptul că Ioan Niculae de la Interagro a înfundat puşcăria tot după o vânătoare în Africa.

,,Dosarul la DNA crește ca volum, într-o dimineață o să ai mascații la ușă. Și Ioan Niculae de la Interagro tot după o vânătoare în Africa a căzut la pușcărie, flăcările iadului o să vă mănânce pentru tot răul pe care îl faceți. Ce plăcere ai, bai țărane, să vânezi animale pe cale de dispariție?!” comentează un anume Liviu Tănase.

Dar iată şi o urare de… bine:

,,Va doresc din suflet, domnule primar, unul din gheparzii aceia vânați sa mănânce la dvs vreo 3 zile la rand și sa nu va dați duhul… La fel și celor care va urează succes pe aici, jegoșilor penali. Sa va duceți la dracu!” Semnat: Georgia Adina.

E drept că, după comentariul acesteia, nu i-a mai urat nimeni succes edilului. În schimb, acesta i-a întors complimentul, împușcând și gramatica, în același timp:

,,De ce, jegoaso ? Nu m-am dus sa inpusc gheparzii!”

,,Iadul să te înghită pentru tot ce ai furat la primărie și pentru toate animalele ucise din plăcere. Doamne dă-i o pedeapsă, un accident de vânătoare cum se mai întâmplă!” se mai roagă acelaşi Liviu Tanase. Şi-I răspunde primarul şi lui, la fel de amabil:

,,Mare dobitoc ești! In luna septembrie se scot animale pentru plan, nu vânezi de capul tău, dar tu ești prea ….. sa înțelegi.” …"Namibienii si toți africanii din asta trăiesc ,este o sursa de venituri ,se împușca animale selectate , dar pe tine altceva te doare!…" 

Şi uite aşa, neînțelegând cât de neinspirat a fost să posteze astfel de "vitejii", cel supranumit în judeţ ,,Ducele de Albota" are toate şansele să rămână în memorie drept… ,,ţăranul de la Albota"….

 

Bitpress

Get real time updates directly on you device, subscribe now.