Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Mesaj dureros de la mama lui Valeriu Cartianu, tânărul înjunghiat în gât la Peștișani! Se împlinesc 4 ani de la tragedie!

125

valeriu cartianuDurere fără margini pentru mama lui Valeriu Cartianu, tânărul ucis în urmă cu patru ani într-un bar din Peștișani. Deși timpul a trecut, rănile sufletești nu au putut fi vindecate, iar mama adolescentului suferă după fiul său răpit prea devreme de mâna unui individ care acum se află în închisoare pentru cumplita crimă comisă.

Suferind din cauza pierderii fiului său, Elena Cartianu a scris un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook. „De 4 ani, Vali, trăiesc cu durerea și dorul în suflet! Doar visele și amintirile cu tine îmi mai alină suferința”, a scris mama lui Valeriu Cartianu.

Tânărul a decedat în luna aprilie a anului 2013. El a fost ucis într-un bar din Peștișani de către Daniel Ion Mustață, recidivist implicat în furturi. Ucigașul a fost condamnat și se află în închisoare.

Post-ul Mesaj dureros de la mama lui Valeriu Cartianu, tânărul înjunghiat în gât la Peștișani! Se împlinesc 4 ani de la tragedie! apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj