Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Mesajul amar al unei câmpinence: Tiganii fura din curtile oamenilor, iluminatul stradal se opreste noaptea, iar pe “schimbul 3” se fura carburanti

215

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Mesajul amar al unei câmpinence: Tiganii fura din curtile oamenilor, iluminatul stradal se opreste noaptea, iar pe

O cititoare a ziarului nostru ne-a trimis pe adresa redactiei un mesaj pe cat de trist, pe atat de adevarat, despre conditiile de trai ale prahovenilor.

Femeia, care locuieste in Campina, ne-a scris ca urmare a unui articol publicat de ziarul nostru, referitor la modificarile aduse legii ucenicilor si stabilirea salariului pe care un angajat trebuie sa il ofere acestora din urma.

Intr-o nota trista, cititoarea noastra se intreaba retoric “Si unde-i angajeaza, cand in Prahova nu mai exista locuri de munca … ??? poate la furat … !”.

Iata mesajul femeii, care ar trebui sa puna pe ganduri autoritatile, dar si pe noi toti:

“In Breaza, Campina s-a terminat tot … nu mai exista locuri de munca , dar se fura in disperare , chiar si din gospodariile oamenilor … vin tiganii zilnic cu carutele si cara fiare vechi ( de masca ) .. se face trafic de benzina si motorina .. noaptea se sting e iluminatul stradal de la ora 1 .. pana la ora 4 .. dimineata ca au ,,serviciul de noapte ” ..se fura carburantii in nestire , am plecat din Campina spre Bucuresti din Autogara Campina si ne-a lasat masina la intrare in Bucuresti ca nu mai avea carburant , desi am platit bilete pana la destinatie ..politia se face ca nu vede … nimeni nu face nimic … orasele prahovene au ajuns ca niste sate parasite si platim impozite pt oras ..”, este concluzia trista la care a ajuns Adriana Brebeanu.

Feed

Get real time updates directly on you device, subscribe now.