Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Metoda „Accidentul” încă mai face victime. O gălățeancă a rămas fără 12.000 de lei

194

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Deși înșelătoriile prin „Metoda Accidentul” au devenit de notorietate, fiind amplu mediatizate, încă mai sunt persoane care devin victimele infractorilor. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au identificat doi bărbați bănuiți de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prin Metoda „Accidentul”.

„Cei doi bărbaţi, unul de 28 ani încarcerat în Penitenciarul Iaşi,  împreună cu un minor de 16 ani, ar fi înşelat o femeie de 79 ani, din municipiul Galaţi, determinând-o, cu o zi înainte,  să le înmâneze suma de 12.000 lei, după ce i-au comunicat telefonic că fiul ei fusese victima unui accident rutier.

Continuând cercetările, poliţiştii au mai identificat un tânăr de 23 ani, din Galaţi, bănuit că ar fi participat,  împreună cu cei doi, la comiterea altor infracţiuni de înşelăciune cu acelaşi mod de operare.

Acesta din urmă şi minorul de 16 ani au fost audiaţi de poliţiştii gălăţeni, fiind ulterior conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Bacău, pentru a fi prezentaţi instanţei cu propunere corespunzătoare, în cauzele instrumentate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău”, se spune în comunicatul IPJ Galați.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiuni de înşelăciune.

PresaGalați.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.