Mi Mix 2, a doua generaţie a popularului telefon Xiaomi cu ecran „fără margini” a fost lansată oficial (Telefoane mobile)

11Sep - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Xiaomi Mi Mix s-a dovedit un produs de succes în ciuda preţului său ridicat, conceptul de telefon cu ecran fără ramă vizibilă atrăgând fani din rândul cumpărătorilor de telefoane premium, plictisiţi de lipsa de inovaţie ce a caracterizat piaţa smartphone a ultimilor ani.

Corectând multe din neajunsurile predecesorului său, Xiaomi Mi Mix 2 intră în scenă cu un design mai rezistent la căzături accidentale, încadrând un ecran de 5.99” cu rată de aspect 18:9 şi rezoluţie Full HD+ (2160x1080p). Diagonala uşor redusă (6.4” la modelul anterior) nu ar trebui să deranjeze pe nimeni, carcasa cu 7.8 mm mai scundă şi îngustată cu 6,4 mm fiind astfel mai comod de manevrat. Tot pentru ergonomie, Xiaomi a aplicat un scut din sticlă curbată pe toate cele patru laturi şi a îngustat cu 12% rama vizibilă la partea de jos a ecranului.

Xiaomi Mi Mix 2 ascunde la interior o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 835, ajutat cu 6GB sau 8GB memorie RAM. Modelul „standard”, echipat cu 6GB RAM, este disponibil în versiuni cu 64GB, 128GB sau 256GB memorie internă, opţiunea pentru 8GB RAM fiind rezervată lui Xiaomi Mi Mix 2 Special Edition, livrat cu 128GB spaţiu de stocare şi carcasă din material ceramic.

În locul unui sistem dual camera versatil, Xiaomi a optat pentru o cameră foto convenţională, optimizată pentru maximizarea calităţii imaginii. Aceasta preia senzorul Sony IMX386 (12MP) întâlnit şi vârful de gamă Mi 6, asistat de un sistem cu patru axe pentru stabilizarea optică a imaginii. Camera frontală, plasată pe rama vizibilă la partea de jos a ecranului, este însă limitată la rezoluţia 5MP.

Carcasa de 7.7 mm grosime (greutate 185 grame) adăposteşte un acumulator de 3400 mAh, asistat cu tehnologia Quick Charge 3.0 şi conector USB-C pentru încărcare rapidă. Capacitatea bateriei cu 1000 mAh mai mică decât întâlnim la modelul anterior ar trebui să fie compensată de chipsetul produs folosind procesul de fabricaţie pe 10nm, mai eficient din punct de vedere al consumului de energie.

Xiaomi Mi Mix 2 este livrat cu o versiune modificată de Android 7, personalizată folosind interfaţa MIUI 9 şi aplicaţii Xiaomi exclusive. Mi Mix 2 va fi disponibil în carcasă albă şi neagră, la un preţ situat în jurul sumei de 500 euro.

(…)

Cuvinte cheie: Xiaomi

Subiecte asemănătoare:
» Xiaomi lansează Mi Notebook Pro, o alternativă pentru gama de portabile MacBook Pro a rivalului Apple
» Xiaomi Mi Note 3, prezentat oficial
» Xiaomi pregăteşte un flagship bazat pe generaţia următoare de chipset-uri Snapdragon
» Xiaomi Mi MIX 2 va fi echipat cu hardware de top şi display 17:9 fără ramă
» Xiaomi lansează primul smartphone în cadrul programului Android One, rulând o versiune nemodificată de Android Nougat

Articol original – Mi Mix 2, a doua generaţie a popularului telefon Xiaomi cu ecran „fără margini” a fost lansată oficial, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse